Без компромиси в качеството
Рекламни и указателни табели
Минимални срокове на изпълнение

Производство на рекламни, указателни и информационни табели.

Проектиране, изработка и монтаж на табели от ПВЦ, еталбонд и метал

В наши дни рекламните табели са често употребявано средство за обозначаване и указване местоположението на даден обект. Табелите могат да съдъжат кратка или подробна информация за обекта, както и разнообразни рекламни послания. Материалите които се използват за изработката на табела са много разнообразни като специфика и характеристики : Метал - праховобоядисване или поцинкован метал, алуминий, еталбонд, плексиглас, коматекс (симона) , APET, PETG и др.
Една рекламна табела може да претърпи различни етапи на изработка взависимост от характеристиките на материала и изискванията на клиента. Рязане на точен размер - може да стане на дискоотрезна машина, рутер - фреза, лазер и др. преди брандиране на табелата.
Брандиране с фолио - може да бъде с плотерно рязано фолио или фолио пълноцветен печат със или без ламинат. Полагането на ламинат е препоръчителни когато табелата е за външна употреба, ламината предотвратява надраскване на печата при механично триене и избледняване на цветовете което се наблюдава при въздействие на UV лъчите при продължителен престой на слънце.


табела - гараж не паркирай табели с фолио - паркинг метална табела брандирана с фолио табела с надпис от фолио

табела с надписи - праховобоядисана рекламна табела - рутер фреза и фолио печат табло с цифри - заложна къща табло ПВЦ - сменяеми цени метална табела с огънат борд

За по подробна информация посетете новия ни сайт - www.maxreklama.com


e-mail - graphicut1@gmail.com       тел. - 0878 840 823


За връзка с нас
Към началната страница
free.bg