Без компромиси в качеството
РЕКЛАМИ ОТ ВИНИЛ
Минимални срокове на изпълнение

РЕКЛАМНИ ИЗДЕЛИЯ ОТ ВИНИЛ

Производство и монтаж на реклами от винил

Рекламите от винил набират все повече популярност на пазара на външната реклама и може да се счита че са най-често употребявания материал за производство на рекламни съорьжения и трансперанти за външна употреба Използването на лице от винил е се налага тогава когато рекламата е с дължина по голяма от 3 м.
От винил могат да се направят от най - прости изделия, до сложни реклами с нестандартна форма било то светещи, външно осветени или несветещи.

трансперант от винил винил с капси висящ винил печат на винил монтаж на винил рол банер-стойка за винил

Винила е създаден за външна реклама и най - често се употребява на открито . Материала е много устойчив на външни условия като слънце, дъжд, вятър, студ и жега. Рекламите от винил предлагат много разнообразни методи за монтаж върху всякакви повърхности или метални рамки . Винилното платно може да се опъва с въже върху рамка или да се монтира с винтове или нитове. Трансперанти от винил може да се опъват и между два стълба ако имат капси.
Най - лесната и достъпна като цена технология за полагане на надписи , изображения или комбинацията от двете е широкоформатен печат директно върху винила. Широкоформатния принтер използва "CMYK" модел за печат на пълноцветни изображения и предлага добра скорост на печат и конкурентана цена.

Какво представлява винила - платно от ПВЦ материал (полимер) с вградена много финна мрежа която му дава устойчивост на опън и здравина.


За по подробна информация посетете новия ни сайт - www.maxreklama.com


e-mail - graphicut1@gmail.com       тел. - 0878 840 823


За връзка с нас
Към началната страница


free.bg