Без компромиси в качеството
ПЕРФОФОЛИО
Минимални срокове на изпълнение

Проектиране и дизайн на реклами от перфофолио

Брандиране на търговски обекти с перфофолио

Перфофолиото е подходящо за цялостно или в някои случаи частично брандиране на витрини. Рекламите с перфофолио са много ефектни поради факта че стъклата може да се покрият цялостно като се запазва перфектна видимост отвътре навън.
Перфофолиото има променлив визуален ефект . През деня когато навън е светло витрините брандирани с перфофолио са големи рекламни пана , непроницаеми отвън навътре. Същевременно отвътре навън ще имате перфектна видимост благодарение на чения гръб на фолиото.
С две думи през деня вие ще виждате отвътре навън а клиентите ще виждат само изображението което е напечатано.
За по подробна информация посетете новия ни сайт - www.maxreklama.com


фолио - перфофолио перфофолио на витрина перфофолио брандиране с перфофолио перфо-фолио бранд перфофолио уникално перфофолио
За реализиране на качествен печат на перфофолио е необходим файл съдържащ качествени изображения , растерни или векторни с резолюция отговаряща на размерите на стъклата. Ние изготвяме проекти за печат на перфофолио и също така можем да работим с файлове предоставени от клиенти отговарящи на изискванията за печат.
Изискванията за файловете за печат са следните : JPG , TIF , PDF , EPS , AI , PSD ,CDR.

Цени за брандиране на витрини с перфофолио - варират между 29 - 35 лв.м/кв. взависимост от квадратурата на стъклата.
Проектиране и дизайн на визии за реклама с перфофолио - индивидуално за всеки обект 10 - 35 лв. взависимост от сложноста на проекта.

e-mail - graphicut1@gmail.com       тел. - 0878 840 823


За връзка с нас
Към началната страница


free.bg