Брандиране на стъкла
ФОЛИО - ПЯСЪКОСТРУЙ
Декорация на витрини

Пясъчно фолио за матиране и декорация на стъкла

Идейни решения с пясъкоструйно фолио - мат

Наи-лесния начин за постигане на ефект матирано стъкло е чрез така нареченото " ПЯСЪЧНО ФОЛИО " . Пясъчното фолио е предназначено най-вече за брандиране на стъкла и от него могат да се изрязват всякакви графични елементи. То залепва много плътно , има перфектна четливост на детайлите от всякакви ъгли навидимост. Трайното акрилно лепило и полимерна повърхност му осигуряват много добро залепяне за повърхноста. Това е способ който набира все повече популярност при брандиране на стъкла на заведения и офиси. Фолиото имитация на пясъкоструй притежава много качества които му осигуряват предимство при избора на фолио. Продължителната устойчивост на външни условия , стабилизирано на UV лъчи и пропускливост на светлина която е мека и не дразни очите. През пясъкоструйното фолио се виждат само силуети и това качество го прави предпочитано ако искате да ограничите видимостта в офиса си . Фолиото се предлага в три цвята: сребрист пясъкоструй, златист пясъкоструй и розов пясъкоструй.

За по подробна информация посетете новия ни сайт - www.maxreklama.com


фолио - пясъкоструй на стъкло пясъчно фолио на витрина фолио - мат

пясъчно фолио пясъкоструйно фолио бранд с пясъкоструй брандиране на витрина фолио имитация на пясъкоструй матиране на стъкла с фолио фолио имитация на пясъкоструй фолио имитация на пясъкоструй

Ако се нуждаете от матиране на стъкла с пясъкоструйно фолио с фрост ефекти и се питате каква е процедурата по извършване на поръчки за фолиране, може да се свържете с нас.
e-mail - graphicut1@gmail.com       тел. - 0878 840 823


За връзка с нас
Към началната страница


free.bg